Tilbud

Lego | Lego Stuntshow-Arena – 60295

DKK 860.63 DKK 580.50

Sæt scenen for actionfyldt leg med LEGO® City legesættet Stuntshow-arena (60295) – fyldt med spændende rekvisitter og udfordringer til seje konkurrencer og forestillinger, der vil beg…

På lager

Varenummer: TO/12-O397112 Kategori:

Beskrivelse

Sæt scenen for actionfyldt leg med LEGO® City legesættet Stuntshow-arena (60295) – fyldt med spændende rekvisitter og udfordringer til seje konkurrencer og forestillinger, der vil begejstre publikum.
Hvad er der i æsken? Alt, hvad børn behøver for at bygge 2 monstertrucks, 2 biler med tage, der kan kollapse, en ildring, startramper, svinghjulsdrevet stuntmotorcykel, pølsebod, sejrsskammel, 6 minifigurer og meget mere.
Børn kan iscenesætte fantastiske forestillinger og konkurrencer med en svinghjulsdrevet stuntmotorcykel og 2 bilknusende monstertrucks. Kombiner sættet med andre sæt fra LEGO® City Stuntz-sortimentet for at få endnu mere sjov!
En imponerende gave til fødselsdag eller enhver anden anledning til børn og stuntfans fra 6 år.
I færdigbygget tilstand er monstertrucken over 11 cm høj, 14 cm lang og 9 cm bred.
Ingen brug for batterier. Stuntshow-arenaen drives af svinghjulsteknologi og børns fantasi.
Indeholder trykt byggevejledning og Instructions PLUS – en del af den gratis app LEGO® Byggevejledninger til smartenheder. Denne interaktive byggeguide hjælper børn med at blive til mesterbyggere.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Vær den første til at anmelde “Lego | Lego Stuntshow-Arena – 60295”
  1. 100% Sikker Shopping
  2. Gratis Forsendelse Fra DKK 400
  3. Sikker Shopping SSL-kryptering
  4. 20-30 Dages Returret
  5. Betalingsmåder: